Skip to main content
Gitte Olrik - Freelance kodenørd med kæmpe værktøjskasse

Styrk salget i din virksomhed

Gitte Olrik

Jeg har lukket for tilgang af nye kunder, men du er yderst velkommen til at finde inspiration på min blog.

Du kan ligeledes følge med i mine små projekter som f.eks. NORU, hvor du kan finde alt til hverdagsluksus. Og så kan jeg hyres på freelance basis til at lave konverteringsoptimering og integrationer, der gør livet som webshop ejer meget nemmere.

Seneste indlæg

[Bonustip]: Scor ekstra trafik til din shop

·6 min
Har du fulgt med i historien om NORU.dk her på bloggen? Så ved du nu, hvordan din webshop bliver synlig over for potentielle kunder. Du ved, at du ikke må glip af mulighederne ved SEO, nyhedsbreve og sociale medier. Og du ved, at betalt markedsføring er en genial måde at booste din synlighed over for et større publikum.

Bing Ads – den oversete vej til flere konverteringer

·5 min
Hvis jeg siger “Bing”, hvad siger du så? De fleste vil nok sige: “Nah, glem det…”, eller blot trække på skuldrene. Er du også en af dem, der ikke giver søgemaskinen Bing et sekund af din opmærksomhed? Det kan jeg godt forstå! For der er vist ingen tvivl om, at Google har fat i den lange ende, når det kommer til at være den foretrukne søgemaskine.

Derfor bør du overveje betalt markedsføring

·8 min
Sidst du hørte fra mig, kunne du læse mere om, hvad du bør gøre for at skabe synlighed på nettet, så du kan tiltrække kunder til din shop. Her nævnte jeg Google, nyhedsbrevet og de sociale medier som steder, dine potentielle kunder skal kunne finde dig. Men hvordan kan du oven i det give din markedsføring et ekstra boost og nå ud til et større publikum?

Sådan får du dit Instagram feed ind på din hjemmeside

·2 min
Instagram har ændret i sit API, så det ikke længere er ligetil at få sit eget Instagram-feed ind på egen hjemmeside. Dette er en step-by-step guide til at få feedet ind på din hjemmeside. Bruger du WordPress, er der lavet et plugin til dette. Du kan læse mere om Instagram Feed plugin til WordPress.

Din webshop er åben – hvad så nu?

·10 min
Yes! Har du fulgt med her på bloggen, kører din webshop nu med de basale funktioner på plads og varer på hylden. Så er det bare at vente på, at ordrerne kommer væltende ind… eller hvad? Det er desværre ikke så nemt. For du er nødt til at have en plan - eller en strategi om du vil - for, hvordan du får besøgende på shoppen og ikke mindst, hvordan du forvandler dem til kunder.