FÅ OPSKRIFTEN PÅ EN ØGET KONVERTERINGSRATE

En konverteringsrapport er dit overblik over, hvad du skal gøre for at optimere konverteringerne på dit website og dermed øge din konverteringsrate og dit salg. Du får en gennemarbejdet rapport med konkrete tiltag, der er klar til øjeblikkelig implementering af dig eller din udvikler.

Sådan foregår det

Når den besøgende foretager en ønsket handling på dit website, er der tale om en konvertering. Det kan eksempelvis være et køb, tilmelding til et nyhedsbrev eller bestilling af information. Derfor er netop konverteringsoptimering fundamentet for din online virksomheds succes.

Når jeg udarbejder din konverteringsrapport, går jeg systematisk og grundigt til værks og kommer omkring både opbygning, design og indhold, herunder bl.a:

  • Sidens opbygning: Hvad mangler? Hvad bør gøres mere tydelig? Hvad bør placeres anderledes?
  • Indholdssiderne: Hvordan skal dine call-to-actions se ud? Hvor skal de placeres for at skabe de bedste resultater?
  • Tracking-værktøjer: Hvordan bruger dine besøgende dit website? Hvad kan gøres bedre? Hvordan sikrer du, at de konverterer?

På et møde eller over Skype præsenterer jeg den endelige rapport, så du ikke er i tvivl om, hvad den indeholder og ikke mindst, hvordan du skal bruge den fremadrettet.

Pris

Du kan købe din personlige konverteringsrapport for kun 4.997 kr. Vælger du mig til at implementere tiltagene på dit website, får du pengene retur for rapporten.

Vil du vide mere om, hvordan en konverteringsrapport kan hjælpe din online forretning til øget salg? Udfyld formularen herunder, så ringer jeg dig op inden for 24 timer.

Gitte er ærlig omkring, hvad der virker, og hun ønsker oprigtigt, at det vi laver skal blive en succes.

- Rolf Sonne, Shop4Baby.dk

shop4baby