GITTE OLRIK

Gitte Olrik

“JEG HJÆLPER DIG MED AT SKABE FLERE KUNDER I DIN FORRETNING”

Den sætning støder du ofte på, hvis du er på jagt efter virksomheder, der kan øge din konverteringsrate. Over 300.000 hits er der faktisk på Google (i skrivende stund). Det er lige så mange hits, som “sælger ikke varm luft” giver. Mit gæt er, at omkring halvdelen af søgeresultaterne overlapper – og det er derfor et komplekst marked, du lige nu bevæger dig ind på.

For hvordan skiller man skidt fra kanel?

For mig handler det om tillid. Og om at finde en samarbejdspartner, der kan flytte din forretning, så det rent faktisk kan ses på bundlinien.

Det er her min ekspertise kommer ind i billedet. Min værktøjskasse byder både på dyrtkøbte erfaringer, tips og tricks til optimering af online forretninger samt de nyeste hacks, der bringer dig forrest i feltet. Jeg ved, hvor vigtigt det er både at have styr på websitet – og på markedsføringen.

Kontakt mig på 42 80 00 59 og hør mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig.

3 GRUNDE TIL AT DU SKAL VÆRE SKARPERE END DIN KONKURRENT

  • Dit budget er ikke uendeligt. I den jungle af muligheder, der findes for at styrke din online forretning, kan du bruge rigtig mange penge på ting, der ikke skaber værdi. Og lige meget, hvilken størrelse budget, du har til rådighed, er det ikke uendeligt. Ved at lave målrettet markedsføring, optimere dit website og analysere kundedata kan du nå dit mål uden at gå over budget.
  • Kunderne kommer ikke af sig selv. Der var engang, hvor det var nok bare at være tilstede på nettet. I dag er historien anderledes. Alle er tilstede online, og kampen om at vinde kundernes opmærksomhed er hårdere end nogensinde før. Hvis ikke du ved, hvordan du gør, kan du være sikker på at tabe denne kamp.
  • Du skal vide hvad der virker. Det der virker for andre butikker, virker ikke altid for dig. Det er derfor vigtigt hele tiden at teste, hvad der får dine besøgende til at klikke sig ind lige der, hvor du ønsker det, f.eks. på en bestemt annonce. Spor dine besøgendes vej ind, rundt og ud af dit website – analyser dataerne og ret det til, der halter.

 

JEG FÅR DIN ONLINE FORRETNING TIL AT VOKSE

Du kender din forretning bedst. Dine kunder, dine produkter, dine målsætninger.

Jeg kender alt til, hvordan du bedst skruer kampagner sammen, så du får markedsført dine produkter og din forretning bedst muligt. Jeg kender alt til, hvordan du bedst får optimeret dit website, så de besøgende bliver til kunder og ikke bare nøjes med at kigge. Jeg kender alt til, hvordan du får flere kunder – og fastholder dem, du allerede har.

Den viden vil jeg gerne dele med dig, så sæt mig til at:

  • Afdække hvilke konkrete tiltag, du bør implementere på dit website, så du opnår det største salg.
  • Holde tråd i og optimere din online forretning, så du kan fokusere på at udvikle den.
  • Give dig den viden, der skal til for, at du kan blive din egen konverteringsekspert
  • Bygge din helt egen webshop op fra bunden og guide dig til at køre den bedst muligt.

Har du spørgsmål eller ønsker, som du ikke kan finde her på siden? Kontakt mig her med din forespørgsel, så vender jeg tilbage til dig.

HAR DU NOGLE SPØRGSMÅL?

Du er altid velkommen til at kontakte mig hvis du har nogle spørgsmål eller noget du gerne vil have uddybet.