Gitte Olrik

JEG FÅR DIN ONLINE FORRETNING TIL AT VOKSE

Du kender din forretning bedst. Dine kunder, dine produkter, dine målsætninger.

Jeg kender alt til, hvordan du bedst skruer kampagner sammen, så du får markedsført dine produkter og din forretning bedst muligt. Jeg kender alt til, hvordan du bedst får optimeret dit website, så de besøgende bliver til kunder og ikke bare nøjes med at kigge. Jeg kender alt til, hvordan du får flere kunder – og fastholder dem, du allerede har.

Den viden vil jeg gerne dele med dig, så sæt mig til at:

  • Afdække hvilke konkrete tiltag, du bør implementere på dit website, så du opnår det største salg.
  • Holde tråd i og optimere din online forretning, så du kan fokusere på at udvikle den.
  • Give dig den viden, der skal til for, at du kan blive din egen konverteringsekspert
  • Bygge din helt egen webshop op fra bunden og guide dig til at køre den bedst muligt.

Har du spørgsmål eller ønsker, som du ikke kan finde her på siden? Kontakt mig her med din forespørgsel, så vender jeg tilbage til dig.